1. Космолот »
  2. Умови та правила

Правила казино Cosmolot

Вступ

Відкриваючи рахунок у Cosmolot casino , Ви погоджуєтесь з Правилами роботи, Політикою конфіденційності, захисту даних, правилами ігор, бонусною політикою, маркетинговою діяльністю клубу . Ці Правила діють з 1 вересня 2018 року.

Сайт (Лотерея) – державна безтиражна миттєва Лотерея. Її учасники використовують електронні квитки, які приносять грошові призи. Для виявлення прихованої інформації, закладеної у квитку, використовуються спеціальні технічні засоби. Можливість отримання виграшу визначається системою випадкової генерації.

Дія Лотереї регулюється законом України №5204-VI «Про державні лотереї в Україні». Є учасником Європейської асоціації державних лотерей та Тото. Не відноситься до азартних ігор.

Правила проекту: назви сторін, можливість зміни Умов

Оператором Веб-сайту в Україні є «Українська національна лотерея» – підприємство зі 100% іноземними інвестиціями. Компанія працює за ліцензією АВ №446756 Міністерства фінансів України. Задати питання щодо Умов діяльності підприємства можна за допомогою електронної пошти.

Правила роботи Компанії вказані на Веб-сайті Космолот національна лотерея . Підприємство залишає за собою право змінювати та редагувати їх у зв'язку із змінами законодавства чи іншими факторами. Інформація про зміни оперативно відображається на веб-сайті. Компанія також може змінювати умови роботи ресурсу.

Гравець, який не погодився зі зміною Умов, має право відмовитись від співпраці з Компанією, закривши рахунок. Якщо ж він продовжить користуватися послугами веб-сайту, це автоматично означає прийняття оновлених умов.

Правові вимоги до гравців

Особи, які не досягли повноліття, не мають права користуватися Веб-сайтом. Ця дія вважається порушенням Умов. Компанія має право запросити підтвердження віку гравця та «заморозити» рахунок за відсутності документальних доказів.

У певних юрисдикціях діяльність Лотереї Космолот вважається незаконною. У такому разі гравець сам приймає рішення щодо участі у ньому. Користуватися Веб-сайтом не мають права громадяни Іспанії, Італії, США, Франції, Великобританії, Німеччини, Угорщини, Португалії, Нідерландів, Бельгії, Тайваню, Гонконгу, Данії, Макао, Чехії, Австралії, Словаччини. У разі порушення цього правила рахунок облікового запису буде заблоковано. Крім того, гравці самі відповідають за сплату податків при отриманні виграшів (якщо це передбачено місцевим законодавством).

Правила відкриття рахунку на сайті компанії Космолот

Щоб скористатися Веб-сайтом, потрібно пройти реєстрацію. Вкажіть у спеціальній формі e-mail, пароль, особисті дані. Під час реєстрації використовуйте справжнє ім'я. Це необхідно для успішної верифікації облікового запису. Якщо Ви не підтвердите особу документально, рахунок буде заблоковано.

Гравець, що реєструється на веб-сайті, гарантує актуальність персональних даних. Якщо ця інформація зміниться, необхідно повідомити Компанію. Згідно з Правилами Лотереї, гравцеві дозволено створити один обліковий запис. Відкриття дублюючого рахунку можливе з дозволу адміністрації. В іншому випадку операції, здійснені за його допомогою, будуть вважатися недійсними, а користувач втратить виграші та бонуси.

Рішення про повернення коштів, що утримуються на дублюючому рахунку та витрачених на ставки, приймається в індивідуальному порядку. І не завжди воно є позитивним. Якщо відкриття дублюючого рахунку визнано навмисним зловживанням, гравець не отримає обернено витрачені кошти.

Ідентифікація особи, захист від шахраїв

Проходячи реєстрацію, Ви гарантуєте, що досягли повноліття, надаєте достовірну інформацію, є власником грошей, що є на рахунку. Також Ви підтверджуєте, що усвідомлюєте ризик втрати коштів, погоджуєтеся з Правилами надання послуг та гри в мережі, зобов'язуєтесь не шкодити Компанії.

Компанія може проводити перевірки для підтвердження Вашої особи та достовірності інформації, вказаної під час реєстрації. Під час таких перевірок не можна знімати гроші з рахунку. При виявленні неточної, неактуальної, неправдивої інформації про клієнта, за неможливості підтвердження його особи та віку Компанія має право відмовити йому в отриманні послуг. Це означає заморожування або закриття рахунку, анулювання проведених ним угод, повернення отриманих виграшів, бонусних коштів.

Персональні дані клієнта, безпека, внесення депозитів

Після реєстрації на Веб-сайті не повідомляйте свій логін та пароль третім особам. Відповідальність за їхні дії лежатиме на Вас. У разі несанкціонованого використання облікового запису сповістіть про це.

Щоб стати учасником Лотереї, поповніть рахунок. Мінімальний розмір депозиту для Приват24, ApplePay, карт Visa/Mastercard, VodafonPay становить 50 грн. А для терміналів поповнення Globalmoney, GlobalPay – 1 грн. Здійснюючи депозит, Ви гарантуєте, що кошти отримані чесним шляхом, а платіж не буде відкликаний. Рахунок, що відкривається на веб-сайті, не є банківським, не підлягає страхуванню.

Для поповнення балансу облікового запису дозволяється використовувати карти, рахунки, електронні гаманці, зареєстровані на Ваше ім'я. Вносити депозити готівкою та використовувати СМС-позики неприпустимо. Якщо Ви скасовуєте раніше зроблену транзакцію, то повинні компенсувати витрати Компанії. Також ми можемо зняти з Вашого рахунку суму, потрібну для оплати наших послуг.

Правила виведення виграшів, розміщення ставок

Будь-який користувач Веб-сайту, який не має анульованих платежів, може оформити заявку на виведення коштів. Щоб пройти процедуру верифікації, надайте скани (копії) документів, підтвердіть номер телефону та e-mail. Мінімальна сума виплати – 300 грн. За добу можна оформити дві заявки на зняття коштів без комісії, потім Вам доведеться сплачувати комісію у розмірі 10%. Також комісія 5% утримується під час виведення коштів, які не використовувалися для ставок.

Зняття грошей можливе, якщо користувач не має невідіграних бонусів. Кошти надходять на карту або гаманець, звідки було знято. Оформляти заявки можна цілодобово 7 днів на тиждень. Просто перейдіть до розділу "Каса" і натисніть "Отримати виграш". Час розгляду заявки фінансовим відділом Компанії становить 24 години.

Відповідальність за транзакції, що проводяться, лежить на Вас. Компанія залишає за собою право скасовувати ставки гравця за порушення ним Умов. Щоб ознайомитися з історією угод, скористайтеся посиланням «Каса». Щоб скасувати транзакцію, зверніться до служби підтримки.

Шахрайські та інші заборонені дії на сайті

Порушеннями Умов вважаються: передача інформації про обліковий запис третім особам, вчинення шахрайських дій, використання шкідливих програм, автоматизованих гравців, вступ до злочинної змови. У таких випадках Компанія має право скасовувати транзакції, які здійснюють користувач. Ми не несемо відповідальності за збитки, завдані іншим гравцям шахраями або учасниками злочинних змов. Але докладаємо максимум зусиль, щоби не допустити цього.

Компанія має право заблокувати рахунок клієнта, підозрюваного у шахрайській діяльності. Те саме стосується гравців, які здійснюють інші заборонені дії. До них відносяться: агресивна манера спілкування; дії, що спричиняють збої в роботі Веб-сайту; копіювання інформації; порушення правил системи безпеки; продаж рахунків. Компанія регулярно проводить перевірку транзакцій для визначення заборонених дій.

Термін дії договору, умови його анулювання

Щоб закрити рахунок, зверніться до нашої служби підтримки. Вся відповідальність за дії, вчинені за допомогою облікового запису до моменту отримання підтвердження про його видалення, лягає на Вас. До закриття рахунку Компанія може зняти з нього будь-яку суму, яку Ви повинні нам.

Рахунок може бути видалений без попередження, якщо:

  • він пов'язаний з рахунком, що видалений або заблокований;
  • Ви намагалися зламати систему;
  • Ви чините протиправні дії, використовуєте шкідливе програмне забезпечення;
  • Ви ведете собі агресивно, образливо;
  • Компанією було ухвалено відповідне рішення.

Рахунок буде заблокований, якщо він не використовувався власником понад півроку. Також ми можемо анулювати його на Ваше прохання або через не пов'язану з порушенням Умов. У такому разі Вам буде повернено суму, яка перебуває на балансі.

Зміни на Веб-сайті, системні та інші помилки

Компанія може вносити зміни до функціоналу та роботи Веб-сайту для його підтримки. У разі виникнення помилки або збою в системі ми зобов'язуємося оперативно усунути її. Проте Компанія не несе відповідальності за неполадки, що виникають через використання гравцями шкідливого програмного забезпечення. Те саме стосується збоїв у роботі Інтернет-провайдерів.

При використанні функціоналу Веб-сайту можуть виникнути ситуації, коли прийом ставок та виведення виграшів здійснюються з помилками. Скориставшись коштами, що випадково перераховані на рахунок, Ви повинні будете повернути їх нам. Також ми маємо право скасувати будь-яку Вашу ставку. Компанія та її партнери не несуть відповідальності за шкоду, заподіяну клієнтам через виникнення збоїв у роботі Веб-сайту або перехоплення інформації, що передається за допомогою мережі Інтернет.

Обмеження відповідальності Компанії, порушення клієнтами Умов

Ви приймаєте рішення про використання послуг Компанії. Веб-сайт працює згідно з Умовами, викладеними в цьому розділі, додаткові гарантії не надаються. Компанія не несе відповідальності за зміст інших ресурсів, доступ до яких Ви можете отримати за допомогою веб-сайту. Також ми не відповідальні за правопорушення, втрати, збитки, які не спроможні передбачити.

Відповідальність за порушення Умов лежить на гравці. Ставши нашим клієнтом, користувач погоджується відстоювати наші інтереси та інтереси наших партнерів. А також відшкодовувати збитки, що виникають внаслідок порушення умов договору, протизаконних дій, використання коштів, отриманих нечесним шляхом. Компанія має право надсилати Вам повідомлення про порушення Умов. Також ми можемо заблокувати Ваш рахунок або анулювати обліковий запис без попередження.

Інтелектуальна власність Компанії, особиста інформація

Веб-сайт є об'єктом авторського права Компанії. Ця інформація призначена для особистого використання клієнтами (з некомерційною метою). Гравець немає права на інтелектуальну власність Компанії. Йому забороняється використовувати логотипи, торгові марки, бренди, представлені на Веб-сайті. Відповідальність за шкоду, яка виникла через заборонену діяльність, лягає на клієнта. Дізнавшись, що інший гравець робить такі дії, сповістіть нас.

При використанні та обробці особистої інформації клієнтів Компанія дотримується Політики конфіденційності. Надаючи нам особисті дані, гравець автоматично дає згоду на це. Компанія не розкриває Вашу особисту інформацію нікому, окрім працівників, які її обробляють. Копії кореспонденції, отриманої від користувачів, зберігаються у нас.

Файли cookie, претензії клієнтів, інтерпретація тексту.

Для забезпечення функціональності веб-сайту використовуються файли cookie. Вони потрібні для ідентифікації особистості. Файли cookie не загрожують комп'ютеру. Заборонивши їх збереження або видаляючи, Ви не зможете користуватися послугами клубу.

Щоб поскаржитися на веб-сайт, зверніться до служби підтримки. Як докази при розборі претензій використовуються записи на сервері. Ставши нашим клієнтом, Ви автоматично приймаєте результати всіх ігор, оскільки вони визначаються лотерейними квитками та мають випадковий характер. Якщо баланс Вашого рахунку не відповідає балансу на сервері, зверніться до нас за роз'ясненнями.

В оригіналі текст Умов складено українською мовою, і ця ж мова має використовуватися для інтерпретації даних. Українська версія має переваги над усіма перекладами.

Права та обов'язки сторін, непереборні обставини

Компанія має право передавати умови іншим особам без Вашого відома, але гарантує, що вони залишаться вигідними для Вас. У разі непереборної сили Компанія може затримувати виконання своїх зобов'язань. Форс-мажори ведуть до зупинення нашої діяльності. Але при цьому Компанія використовуватиме всі ресурси для відновлення нормальної роботи сайту.

У разі неможливості забезпечення виконання клієнтами покладених на них зобов'язань або використання Компанією своїх прав та засобів правового захисту, гравці не звільняються від виконання Умов. Наші відмови від виконання зобов'язань мають юридичну силу, коли вони оформлені офіційно та своєчасно передані Вам. Якщо одна або кілька Умов з якоїсь причини втрачають юридичну силу, їх відокремлюють від інших, інтерпретуючи відповідно до застосовного права.

Відповідність законодавству, посилання на інші сайти, повернення коштів

Умови відповідають законодавству України. Врегулювання всіх суперечок, що виникають у процесі використання послуг веб-сайту, здійснюється судами державної юрисдикції. При цьому на сайті можуть бути посилання на ресурси, не згадані в Умовах. Компанія не гарантує їх відповідності законодавству, не несе відповідальності за їх зміст.

Правилами Лотереї передбачено щотижневе повернення коштів. Розмір кешбеку становить 10% від суми, програної користувачем за тиждень, та не перевищує 10 000 грн. Щоб отримати його, потрібно зробити один депозит за тиждень, а відіграти бонус можна за вейджер х10. Нарахування кешбеку відбувається по понеділках о 01:00 за київським часом. Щоб отримати бонус, активуйте його в розділі «Каса» з понеділка по середу та поповніть рахунок на суму, що дорівнює поверненню.

Види рахунків, бонуси клубу, правила їхнього відіграшу

Гравці клубу мають два рахунки: реальний та бонусний. На перший нараховуються депозити та виграші, на другий – бонуси у казино , кешбек. Робити ставки можна з будь-якого рахунку (винятком є ​​ставки на спорт). А виводити гроші можна лише з реального. Бонусні кошти переводяться на реальний рахунок після повного відіграшу.

Бонуси нараховуються в момент реєстрації та завдяки активній грі в клубі. Правилами закладу передбачені такі види заохочень: кошти та фриспіни. Ви можете відмовитись від їх отримання або відіграти бонус по вейджеру, встановленому клубом. Для виведення призових коштів необхідно зробити певну кількість ставок.

Один гравець може отримати кілька бонусів. Але якщо він буде помічений у шахрайстві або зловживанні призами, він виключається з акцій. А неможливість підтвердження Вашого номера телефону або email-адреси призведе до блокування облікового запису. Також необхідно дотримуватись всіх правил розважальних подій, таких як турніри та квести казино , які надають більше можливостей для гравця.

Захист персональних даних клієнтів клубу

Суб'єктами персональних даних є користувачі веб-сайту. Опрацюванням інформації займається Українська національна лотерея. Компанія суворо дотримується Закону України №2297-VI "Про захист персональних даних". Це гарантує їхню безпеку та конфіденційність.

Даними, що надаються користувачами для обробки, є: ПІБ, контактна, платіжна інформація, адреса, логін. Найчастіше клієнт має пред'явити копію паспорта. Персональні дані використовуються для ідентифікації особи клієнта, зв'язку з ним, надання інших послуг. Вони не розкриваються третім особам, крім представників уповноважених державних органів.

Користувачі зобов'язані надавати Компанії точні особисті дані, своєчасно оновлювати їх. Компанія зобов'язана забезпечити безпеку особистої інформації клієнтів, негайно повідомляти їх про витік даних. Обидві сторони мають право добровільно розірвати договір. У цьому вони мають дотримуватися вимог законодавства кожному етапі діяльності.

Исходный текст